Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


WAYTEQ X995BT 8GB autós navigáció, android rendszerrel

WAYTEQ X995BT 8GB autós navigáció, android rendszerrel
28 990 Ft
A legújabb WayteQ x985BT navigáció méltó utódja az x980BT-nek. Nem csak az elegáns külső és a letisztult dizájn különbözteti meg ez elődjétől, hanem az új MStar MSB2531A kétmagos, Cortex-A7, 800 MHz-es processzor, a megnövelt fényerejű kijelző és az hosszabb akkumulátor üzemidő.
Új, letisztult külső

A készülék háza is megújult, letiszult dizájn jellemzi, amely már érezhetően vékonyabb is! Az ergonómikus kialakítás könnyebb használatot tesz lehetővé.

Ideális memória és tárhely


256 MB RAM memória, valamint 8 GB tárhely áll rendelkezésre, így minden feladatot könnyen ellát. MicroSD/SDHC kártyákkal maximum 32 GB-ig tovább bővíthető a tárhely.

Gyors navigáció


Még gyorsabb és pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé az MStar MSR2112 GPS vevője, amely 66 csatornán is képes kommunikálni a műholdakkal.
A fő CPU-ba integrálásra került egy külön GPS számításokra bevethető, 250 MHz-es segédprocesszor, valamint az új navigációs szoftverek (pl. Sygic) 3D megjelenítéséért felelős.

A Wayteq X985BT navigációtól a készüléken futó rendszer alapja különbözteti meg. Az új Wayteq X995 windows CE helyett Android rendszert használ, így a már okostelefonokról jól ismert alkalmazások a navigációra is könnyen rátelepíthetők (Traffi Hunter, Waze).
  • Cikkszám
    wayteqx995
Webáruház készítés