Hírek

TOP termékek

Házhozszállítás

HAYLOU WATCH 2 PRO okosóra (v5.1, szilikon szíj, aktivitásmérő, IP68 vízálló, 100 sport mód) FEKETE/SÖTÉTKÉK

HAYLOU WATCH 2 PRO okosóra (v5.1, szilikon szíj, aktivitásmérő, IP68 vízálló, 100 sport mód) FEKETE/SÖTÉTKÉK
HAYLOU WATCH 2 PRO okosóra (v5.1, szilikon szíj, aktivitásmérő, IP68 vízálló, 100 sport mód) FEKETE/SÖTÉTKÉK
HAYLOU WATCH 2 PRO okosóra (v5.1, szilikon szíj, aktivitásmérő, IP68 vízálló, 100 sport mód) FEKETE/SÖTÉTKÉK
A Haylou Watch 2 Pro segít megőrizni egészségét és javítani edzettségét. A bejövő üzenetekről is értesíti. Lehetővé teszi akár 100 sportolási mód közül a választást, valamint a pulzusszámot, az alvást és a vér oxigéntelítettségét is nyomon követhetik. IP68-as vízállósággal és normál használat mellett akár 20 napos akkumulátor-üzemidővel is rendelkeznek.
Bővebben
12 900 Ft
Részletek


Nagy, 1,85" kijelző.
Az ultranagy, 1,85 hüvelykes kijelző minden szögből élénk és tiszta, lehetővé teszi az összes funkció rugalmas elrendezését és a pontos érintésvezérlést.
További testreszabás
Az alkalmazás több mint 100 óralappal rendelkezik, amelyek olyan témákat fednek le, mint a sport, a minimalizmus, a technológia és a gépek. Kiválaszthatja kedvenc fényképeit is óralapként.
A tökéletes fitneszpartner
A Haylou Watch 2 Pro 100 edzésmóddal rendelkezik, és lefedi a legnépszerűbb sportokat. A továbbfejlesztett, nagy pontosságú érzékelő pedig pontosabban rögzíti az adatokat.
A napi tevékenység nyilvántartása
A Haylou Watch 2 Pro automatikusan rögzíti a lépéseket, a távolságot, a kalóriákat és egyéb edzésadatokat. Tűzze ki napi célját, és az egészséges élet már elérhető.
SpO2 és pulzusfigyelés
Kövesse nyomon tevékenységeit és fitneszpontszámait az óráról a telefonján! Számolja meg lépéseit, ellenőrizze kalóriáit, és maradjon képben a GPS segítségével.
Az edzőbarátaid fedeznek téged
A Haylou Watch 2 Pro dinamikusan figyeli a pulzust és a vér oxigénszintjét még éjszaka is. Ezenkívül tesztelheti a stressz szintjét, hogy légzőgyakorlatokkal enyhítse a stresszt.
Intelligens alvásfigyelés
A Haylou Watch 2 Pro intelligensen rögzíti az alvási körülményeket különböző szakaszokban, mint például a mély alvás, a könnyű alvás és a REM, segítve az egészségesebb alvási szokások kialakítását.
Női egészségügyi megjegyzések
Kapjon előrejelzéseket és emlékeztetőket a közelgő termékeny és menstruációs időszakokra, hogy elegáns és gondtalan életet élhessen.
10-napos üzemidő
Egy teljes feltöltéssel a Haylou Watch 2 Pro több mint egy hétig használható napi üzemmódban, és körülbelül 20 napig a hosszabb akkumulátor-üzemidőben. Nem kell rövid útra vinni a töltőt.
Por- és vízálló
A Haylou Watch 2 Pro minden napi tevékenységét kibírja, és könnyedén megbirkózik az izzadással megerőltető edzés közben vagy a zuhogó esőzést is bírja.
Egyszerűen készítsen fényképeket
A kamera vezérléséhez csatlakoztassa a Haylou Watch 2 Pro-t a telefonon lévő APP-hoz. Nem kell a járókelőktől segítséget kérni. Rögzítsen minden fontos pillanatot az óráján keresztül.
Egyszerű hétköznapi feladatok
Csatlakoztassa Haylou Watch 2 Pro készülékét mobiltelefonjához Bluetooth-on keresztül. A hívások, a WeChat és a különféle APP információk valós időben szinkronizálhatók az órával. Soha nem marad le egyetlen fontos üzenetről sem.
Adatok
Cikkszám
watch2pro