Hírek

TOP termékek

Házhozszállítás

Imilab Home Security Camera Basic WiFi kamera CMSXJ16A

Imilab Home Security Camera Basic WiFi kamera CMSXJ16A
Imilab Home Security Camera Basic WiFi kamera CMSXJ16A
Imilab Home Security Camera Basic WiFi kamera CMSXJ16A
A Xiaomi Mijia IMILAB IP kamera a Xiaomi-tól már megszokott kitűnő minőségű és nagyon jól használható eszköz. Számtalan kényelmi funkcióval rendelkezik, valamint nagyon egyszerűen telepíthető és használható. Az IP kamera full HD felbontású kép és videó készítésére alkalmas, a maximum felbontása 1920 x 1080p. Továbbfejlesztett éjjellátó funkcióval rendelkezik, mely segítségével nagyon alacsony fényviszonyok esetén is jó minőségű felvételt tud készíteni. Az IP kamera dönthető és forgatható, teljes 360 fokos szögben képes mozogni.
Full HD biztonsági kamera éjszakai látással | 360° vízszintes, 95° függőleges teljes látószög | Valós idejű kétirányú audió.
Bővebben
14 990 Ft
RészletekBaba figyelő kamera
A csecsemősírás-érzékelővel az IMILAB 016 képes érzékelni a baba hangját és hangszínét, így azonnal figyelmeztet.

Élőlények felismerése

Fejlett technológiájának köszönhetően képes felismerni és megkülönböztetni az ebereket más élőlényektől.
Riasztó funkció

Riasztóként is használható, amennyiben mozgást észlel a látóterében, akkor azonnal elindítja a felvételt és riasztás küld a beállított mobileszközre. Xiaomi okos otthon rendszerbe is integrálható, különböző szabályokat lehet létrehozni, valamint más érzékelőkkel is összekapcsolható a működése.
Felvétel rögzítés

A felvételeket alapértelmezésben a behelyezett SD kártyára tudja menteni, de akár felhőbe, illetve NAS meghajtóra is menthetjük a videókat. A Xiaomi Xiaobai IP kamera használatához a Mi Home Android, vagy iOS alkalmazásra lesz szükségünk, az alkalmazáson belül a kamerát IMILAB Home Security Camera néven fogjuk megtalálni a listában. A Mi home applikációból teljes körűen, távolról is vezérelhető, minden funkcióját részletesen beállíthatjuk, számítógép nem szükséges a használatához.

Kamera típus Kompakt kamera
Felbontás 1920x1080 (Full HD)
Filmkocka sebesség 20 fps
PTZ funkció PTZ
Éjszakai üzemmód Igen
Éjjellátás távolsága max. 10 méter
Közvetlen tárolási lehetőség SD kártya
Csatlakozás

WiFi
Micro USB

Tápellátás 5V/1A
Adatok
Cikkszám
imilabbasic