Hírek

TOP termékek

Házhozszállítás

Google Nest Mini okos asszisztens

Google Nest Mini okos asszisztens
Google Nest Mini okos asszisztens

Izgatottan várod, hogy hangvezérléssel irányítsd okos otthonod, és legyen kéznél egy intelligens digitális asszisztens, akitől bármilyen online tartalommal kapcsolatban kérdezhetsz? A Google Nest Mini forradalmi otthoni asszisztens nagyon gyorsan reagál mindenre. Például információkat kaphatsz az időjárást vagy a forgalmat illetően, sőt javaslatot is adhat arra, hogy hova menj vacsorázni. Mindent elemezés kiértékel a hangutasítások alapján, és könnyen válaszol bonyoultabb kérdésekre is. Bónuszként az egység felismeri a különböző emberi hangokat, ennek köszönhetően meg tudja határozni az egyéni keresési prioritásokat, és tovább növelheti a hihetetlen lehetőségek tárházát.

  • Egyéni hangfelismerés
  • Az összes Google-platformmal zökkenőmentes integrálható
  • Hangutasításokkal vezérelhető
  • Távoli eszközök hangvezérlése
  • LED dióda jelzés
  • Online keres válaszokat az elhangzott kérdésekre
  • Kompakt és elegáns megjelenés

A Google Nest Mini egy kis méretű, de nagy teljesítménnyel büszkélkedő asszisztens, amellyel könnyedén hozhatsz létre otthonodban egy futurisztikus központot tele gyors információkkal, hangutasításokkal, zene- és videolejátszással, vagy akár az összes Google-eszköz távvezérlésével. Mindez gombok és távirányító nélkül - egyszerűen hangutasítások által.

Szeretnéd megtudni a forgalmi helyzetet miközben a gyerekeket viszed az óvodába? A hétvégi időjárásra vagy kíváncsi miközben a szoba takarításával vagy elfoglalva? Szeretnéd megtervezni a holnapi utazás útvonalát? A Google Home Mini speciális, pontosított kérdezésekkel válaszol, és az utazás útvonalát közvetlenül telefonod navigációs térképére küldi. 

Különböző kérdéseket tehetsz fel asszisztensednek, de akár meg is szakíthatod a feladatot, és újabbat is adhatsz számára.

Bővebben
18 990 Ft
Részletek

Adatok
Cikkszám
gogglenestmini