Hírek

TOP termékek

Házhozszállítás

Imilab EC5 Floodlight Camera, kültéri WiFi kamera CMSXJ55A

Imilab EC5 Floodlight Camera, kültéri WiFi kamera CMSXJ55A
Imilab EC5 Floodlight Camera, kültéri WiFi kamera CMSXJ55A
Imilab EC5 Floodlight Camera, kültéri WiFi kamera CMSXJ55A
29 900 Ft
Részletek


360°-os térfigyelés

Elődjéhez képest már nem csak vízszintes, hanem függőleges mozgatásra is van lehetőség. Az Imilab EC5 képes felismerni az emberi mozgást így riasztás esetén is leköveti a behatoló minden mozdulatát. Ez a mozgó emberek követése, amely során a kamera a megfigyelt tárgy mögött forog. A vízszintes vonalban, azaz jobbról balra a kamera tud forogni 350 ° és függőleges irányban, azaz felülről lefelé, 100 °

Maga az IMILAB EC5 kamera mérete 139 x 128 x 135 mm, tömege 630 g, és 2K felbontás (2304 x 1296 px) f / 2.1 rekesznyílással. A csomagban mindent megtalál, ami a telepítéshez szükséges: tápkábel, fali konzolok, csavarok tiplivel és használati útmutató.
Intelligens éjszakai üzemmód

Az éjszakai üzemmód talán minden biztonsági kameránál magától értetődő. Az IMILAB EC5 azonban rendelkezik intelligens éjszakai üzemmód amely mozgásérzékelés alapján az aktuális igényekhez igazítható. A kamerában az infra LED-ek mellett klasszikusok is vannak LED diódák a tér megvilágítására, mellyel akár éjszaka is színes képet kaphatunk.

Ha az Intelligens éjszakai látás be van kapcsolva, a kamera normál fekete-fehér módban működik. Ha személyt észlel a látómezőjében, automatikusan bekapcsolja a normál világítást, amely színesre váltja a képet. Ha később rájön, hogy nem ember, visszavált a klasszikus éjjellátóra.
Figyelő zónák és értesítések

Mivel a kamera széles látószögű (110°), nem akarjuk mindig a teljes területet figyelni. A funkciót erre a célra használják észlelési zónák amelyben a képnek csak egy bizonyos részét jelölheti ki a megfigyelésre.

Ha a kamera mozgást észlel a kép megjelölt részén, azonnal értesíti Önt az okostelefonon lévő értesítésen keresztül. Az új AI chipnek köszönhetően a személyfelismerésnek megbízhatóbbnak kell lennie. A kiválasztott zónán kívüli mozgást a kamera figyelmen kívül hagyja. A zóna nélküli felügyelet azonban zónák nélkül előre be van állítva.

Meglepő módon az alkalmazást okostelefonnal való csatlakozásra használják Mi Home, ellentétben az IMILAB márka más újításaival, amelyek már használták saját IMILAB Home alkalmazásukat. Úgy tűnik, ez az alkalmazás nem működött, ezért az IMILAB visszatér a Mi Home alkalmazáshoz.

A 100 dB-ig terjedő hangerősségű riasztás is örömet okoz, amely akkor aktiválható, ha mozgást észlel a megfigyelt területen.
WiFi vagy kábel és IP tanúsítás

Az IMILAB EC5 többféle internetkapcsolatot kínál. Támogatja WiFi, de van külön is LANkábel. Ha nem rendelkezik jó WiFi jellel, vagy megbízhatóbb kapcsolatot szeretne, akkor szabványos Ethernet LAN kábellel is csatlakozhat.

Akár esik, akár süt a nap, az új kamera minden körülményt kibír. Az eső ellenáll, köszönöm IP66 tanúsítvánnyal rendelkezik, és -30 és 60 °C közötti hőmérsékleten működik.
A maximálisan 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyák támogatásával, vagy akár ingyenes felhőtárhellyel is elégedett lesz, amely az elmúlt 7 nap videóit tárolja. A kétirányú hangátvitel magától értetődő a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően.

Automatikus mozgásérzékelés
Éjszakai üzemmód beépített lámpákkal
Kétirányú audio támogatása
Micro SD támogatás
max 256 GB
Felbontás
2304 x 1296 pixel
Wi-Fi
IEE 802.11 b/g/n
Behatásvédelem
IP66
Maximum felbontás
3 MP
Forgatható
igen
Éjjellátó
igen
Hálózat
vezetékes / vezeték nélküli
Beépített tároló
opcionális
Video tömörítés
H.266
Képérzékelő
CMOS
Kivitel
Kültéri
Tömeg
630 g
Típusszám CMSXJ55A
Bemenet 12V==1A
Működésihőmérséklet -30°C ~ 60°C
Méretek 139×128×135mm
Nettó tömeg 630g
Apertúra F2.1
IP besorolás IP66
App Mihome
Doboz tartalma IMILAB EC5, hálózati adapter, fali tartó, használati útmutató, elhelyező matricák
Adatok
Cikkszám
ec5